Rejsendes orden – slut dig til vores klub, og rejs verden rundt med os

Rejsende er dem, der vandrer rundt i verden med en rygsæk og et kamera. De er vandrere, opdagelsesrejsende og trendsættere. Når de tager på eventyr, har de deres egen historie med sig.

Rejsendes orden er et online fællesskab af rejsende individer fra hele verden, der deler deres oplevelser gennem fotos og videoer, der hjælper andre med at lære om kulturer og traditioner i andre dele af verden. Webstedet er fyldt med rejsetips til både nye og erfarne rejsende for at hjælpe dem med at få en bedre oplevelse på deres næste rejse.

Websitet er designet med navigation i tankerne, så besøgende nemt kan finde det, de leder efter, uanset om det er råd til planlægning af en rejse eller søge ideer til, hvor de skal udforske næste gang.

For at blive medlem af dette websted skal man.

Få gratis medlemskab i vores Traveler Club


Medlemskab i The Travellers ‘Guild er et medlemsbaseret fællesskab af rejsende, rejsendes venner og mere.

I vores klub giver vi gratis medlemskab til enhver person, der leverer en service til de rejsende, der besøger vores websted.

Jo mere du hjælper andre, jo flere gratis medlemskaber kan du optjene

Vi har masser af muligheder for nye medlemmer.

Informativ introduktion: The Travellers ‘Guild er et onlinefællesskab for rejsende, der tilbyder gratis medlemskab for alle, der leverer en service til rejsende, der besøger deres websted. Det er en spændende mulighed for at møde ligesindede og dele dine rejseoplevelser med andre medlemmer i vores forum.


Indsend dit medlemskab via kontaktformularen


Travellers Guild er et samfund af mennesker, der rejser med hjertet i hånden. Vi leverer en online tilstedeværelse og et fællesskab for dem, der ikke er i stand til at finde det andre steder. Vi tilbyder også alle slags ressourcer til den rejsende, fra retningslinjer for pakning til liste over lokale begivenheder, der finder sted i forskellige lande. Medlemskab er kun ved invitation, og vi anmoder dig om at indsende dit medlemskab via vores kontaktformular på vores websted.


Vi godkender medlemskab om 2 uger

Klubben er et fællesskab, hvor rejsende kan få støtte og råd fra andre rejsende.

The Travellers ‘Guild er et websted, der giver information og råd til rejsesamfundet. Webstedet er vært fora, chats, blogs, artikler og mere. Der er også mange muligheder for at møde andre rejsende eller deltage i gruppeaktiviteter såsom at afholde en sammenkomst i dit hjem eller bestille en tur til en overkommelig pris. Medlemskab af lauget koster $ 25 om året med yderligere funktioner som rabatter på ture og adgang til private fora, der kun er tilgængelige for medlemmer.

Klubben har skabt sin egen unikke kultur ved at bruge sociale medieplatforme som Instagram, Facebook, Twitter, YouTube osv.

Related Posts