Udforsk de lande, hvor du kan rejse med vores Traveler Club -medlemskab

Hver rejsende er anderledes, og mange mennesker elsker at rejse rundt i verden, men nogle gange kan det være svært, især hvis du bare forbereder en rejse eller bare vil holde en pause fra arbejdet. Derfor blev Traveler Club stiftet.

Medlemmer af klubben får adgang til eksklusivt rejserelateret indhold fra forud planlagte ture, tips om, hvordan du planlægger din perfekte flugt samt insiderinformation om, hvad rejsende laver, mens de er i udlandet.

Webstedet lover “de bedste rabatter og tilbud”, der sparer medlemmer op til 50% på deres næste rejse. Du kan også finde ud af om nye steder i forskellige lande via deres blog, og du kan endda gennemgå destinationer med andre medlemmer.

Traveler Club giver ikke kun rejsende nyttige oplysninger, men lader dem også holde kontakten med.


Europæiske lande lige ved hånden – rejs med andre medlemmer af Traveler Club

Travellerklubben tilbyder den kommende rejsende en platform for at udforske, hvad Europa har at tilbyde. Rejsende kan derefter forbinde med andre rejsende og skabe nye venskaber.

Webstedet er fyldt med oplysninger om de europæiske lande, deres skikke, traditioner, mad og attraktioner. Webstedet har også et forum, hvor medlemmer kan diskutere alt fra rejsetip til sikkerhedsproblemer.

Klubben blev oprettet i 2002 som et middel til at hjælpe rejsende med at komme væk fra den slagne vej og opdage nye kulturer og steder, mens de oplever deres egen indre rejseguide.

Top 3 lande i Europa at rejse

The Travellers ‘Guild er en butik af viden og erfaring fra den europæiske rejsende til destinationsverdenen.

Dette websted tilbyder rejsende en række ressourcer om deres destination, fra restauranter og hoteller til begivenheder, aktiviteter og kultur.

The Travellers ‘Guild er et onlinemagasin, der hjælper rejsende med at finde de bedste steder at tage hen med deres budget for øje. De har mere end 15 millioner læsere og stoler på mere end 1 million rejsende hvert år.

Det Forenede Kongerige, Irland, Frankrig, Italien.


Alle kan deltage i Traveler Club


The Traveler Club blev oprettet i 1995 af forfatterne til rejsemagasinet Lonely Planet. Klubbens stiftere ønskede at gøre det lettere for rejsende at finde og forbinde hinanden.

Ideen med Traveler Club er, at enhver rejsende kan deltage, uanset deres færdighedsniveau eller alder. Der er tre medlemsniveauer: Bronze, sølv og guld. Hvert niveau har sine egne fordele som rabatter på flyrejser, hoteller og ture samt adgang til eksklusive begivenheder verden over.

Alle kan deltage og søge efter Rejsende, der skal hen, hvor de vil hen på deres nuværende niveau eller derover i deres lokalområde.

Related Posts